Tilos Rádió

Műsoraiktól függően sokan hallgatják online az interneten keresztül is mivel sokszínű zenei kínálatában a legváltozatosabb zenei műfajokat is megismerhetjük. Tilos Rádió Budapest Hungary.


Lipi Brown S Selections Franco Nero Rocksteady Franco Nero Django Spaghetti Western Most Handsome Actors

14 hours agoElnémulhat a Tilos Rádió.

. Nem újítja meg a Tilos Rádiót működtető alapítvány szeptemberben lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát a Nemzeti. A közlemény szerint a médiatanács célja hogy minél előbb meghirdesse a frekvencia használatára irányuló pályázatot. December 10-én az elnök Karas Monika nincs a képen Nem hosszabbította meg a Tilos Rádió médiaszolgáltatási jogosultságát a Médiatanács ismételt és súlyos jogsértésekre hivatkoztak.

Add a bio trivia and more. A műsorkészítők a legkülönbözőbb polgári foglalkozásúak talán éppen újságíróból és médiaszakemberből van köztük a legkevesebb. Tudták hogy a frekvenciát hét évente kell megújítani és számítottak is ma a döntésre de a sajtó hamarabb vette észre mint hogy őket írásban értesítették volna.

Job Year Rating Number of Ratings Genre Keyword. It is playing various genres of music like alternative dance freeform etc. Tilos Rádió is a community driven non-profit listener supported radio station in Budapest Hungary.

17 hours agoA Médiatanács megállapította hogy a Tilos Rádió médiaszolgáltatója 2015-ben kezdődő jogosultságának ideje alatt 4 alkalommal szegte meg a műsorszámok korhatár-kategóriába sorolására illetve sugárzási időpontjára vonatkozó törvényi előírásokat amelyből egy eset egyszerre minősült ismételt és súlyos jogsértésnek. 15 hours agoA Tilos Rádió budapesti stúdiója 2015. 42758 likes 286 talking about this.

Tilos Radio is one of the most popular radio station in Hungary. Nem újítja meg a Tilos Rádiót működtető alapítvány szeptemberben lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát a Nemzeti Média. 17 hours agoHét év alatt nyolcszor sértett szabályt a Tilos Rádió az NMHH Médiatanácsa szerint ezért nem újítják meg a rádió szeptemberben lejáró engedélyét.

Az experimentális műfajoktól kezdve az alternatív és tánczenék át még beszélgetős. 3 hours agoAz NMHH azért döntött így mert állításuk szerint a Tilos Rádión ismételt vagy súlyos jogsértések történtek melyek tükrében kizárt dolog egy rádiócsatorna szerződésének meghosszabbítása - írja a Blikk. A 90-es évek közepén indult Tilos Rádió egy kulturális alapítvány keretében Budapesten 903Mhz frekvencián fogható.

Tudták hogy a frekvenciát hét évente kell megújítani és számítottak is ma a döntésre de a sajtó is hamarabb vette ezt észre mint hogy őket írásban értesítették volna. Lehetőséged van a Tilos Rádió élő adásának és az archívumban található elmult műsorok hallgatására az interneten keresztül. 14 hours agoCsabai Gábor Papó a Tilos Rádió ügyvezetője a Telexnek azt mondta hogy le vannak sújtva a döntés miatt.

17 hours agoAz NMHH nem hosszabbítja meg a Tilos Rádió frekvenciáját. Tilos Rádió httpstiloshu FM903 Budapest Hungary adószám. Balogh Zoltán MTI.

A Tilos Rádió egy budapesti nonprofit rádió. THIS PAGE IS NOW LIVE. These test transmissions are for research and assessment purposes into the feasibility of online streaming radio only.

2201 Followers 103 Following 260 Posts - See Instagram photos and videos from Tilos Rádió tilosradio. A Médiatanács tagjainak eskütétele a Parlamentben 2019. Alapelve hogy olyan előadóknak és irányzatoknak adnak helyet a legváltozatosabb stílusokból - az experimentális műfajoktól a világzenén át a legfrissebb tánczenéig - amelyek máshol nem hallhatóak.

V30 - új megjelenés Windows 10-en Hangtár hallgatás letöltés stb v24 - Maraton 2017 v23 - Maraton 2016 TTT v22 - dinamikus stream lista tilos. A Tilos Rádió kiállt több magát függetlennek mondó rádió létéért. The 247 continuous programming includes radio shows about cultural topics populariser of sciences civil matters and a wide variety of mus.

Ennek szellemében segítette az 1990-es évek végén a Szlobodan Milosevics diktatúrájával harcba szálló szerb B92 Rádió működését is a hozzá eljuttatott adásjelet a Tilos lőtte fel egy műholdra hogy Szerbiában is fogható legyen. A Tilos Rádió nonprofit alapon működik nyilvános átlátható és független műsorpolitikájának egyik fő ismertetőjegye a zenei sokszínűség. Az NMHH Médiatanácsa szerint hét év alatt nyolcszor sértett szabályt a rádió ezért nem újítják meg az ősszel lejáró engedélyét.

Tilos Radio official website is. 16 hours agoA Tilos Rádió ügyvezetője Csabai Gábor azt mondta a Telexnek hogy le vannak sújtva a döntés miatt. A lehetőség a Tiéd élj vele.

15 hours agoA médiatanács megállapította hogy a Tilos Rádió médiaszolgáltatója 2015-ben kezdődő jogosultságának ideje alatt négy alkalommal szegte meg a műsorszámok korhatár-kategóriába sorolására illetve sugárzási időpontjára vonatkozó törvényi előírásokat amelyből egy eset egyszerre minősült ismételt és súlyos jogsértésnek. Add or change photo on IMDbPro. Nowadays its one of the last bastions of press freedom.

Update information for Tilos Rádió. Csabai Gábor azaz Papó a Tilos Rádió ügyvezetője elmondta a Telexnek hogy le vannak sújtva a döntés miatt.


Various Detroit Techno City Ii Detroit Techno Techno Vinyl Record Store


Ghost At The Decks Deck Concert Ghost


Dsh Live Rcko Fm She Fire Radio Show Live On Air Radio Just A Little


Pin By Ellen Kotera On Neat Stuff Flintstones Cartoon Vinyl Junkies


Ra Sessions Machinedrum Vizion Center Your Love Seesea Youtube Concept Album Club Music Resident Adviser


Live Dj Set At Dzsungel Konyve Radio Show On Tilos Radio Tracklist Blade Unreleased Vibez Dlr It S You Cia Madcap Pressure Fokuz Dj Radio Remix


Hungarosaurus Our Dino From Iharkut Photo By Zoltan Herman Hungary Zoltan Is 34 And He Loves Animals Especially Dinos He Is A Regu Photo Animals Hungary


Pin By Schmidtdave On 2016 Inbox Screenshot


Pin On Kmsrox Music Entertainment


Beszereles Vetiteshez Fictional Characters Scenes Life


Tilos Radio Szakacstolvaj 2016 02 18 David Gyula Fizikus Historical Figures Historical Poster


Pin On Loonytunes Fete De La Musique


Palotai Zsolt A Legjobb Dj Tilos Radio Dj Audio Mixer Audio


When There S Nothing Else To Lose And Nothing Left But The Wind Day Lewis Daniel Day Lewis Young Daniel Day Lewis Movies


Imsallah Tilos Hu Boarding Pass Mobile Boarding Pass


Pin On Music


Microdnb Mix Dzsungel Konyve Tilos 04 09 2012 Radio Natural Landmarks Landmarks


Alpha Blondy Hypocrites Reggae Music Hypocrite Reggae


Lumen Zoldseg Es Kozossegi Szolgaltato A Tilos Radio Alkotas Utja Cimu Musoraban Laszlo Gergely Sugar Janos Playing Cards Cards

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel